
Курка, запечена під тертою картоплею
Що може бути краще, ніж рецепти, які несуть в собі приємний сімейний затишок і комфорт? Дивишся на страву - і тобі відразу стає дуже добре і спокійно на душі. Мабуть, саме за це такі страви називають "домашніми". Одну з таких домашніх страв ми і пропонуємо. Це запечена курка з картоплею. Можливо, вона і досить проста, але ж такі страви і підходять найкраще для домашньої вечері. Особливо якщо ви втомилися Але якщо приготувати курку з картоплею від душі, то вийде просто чудова страва. Приготувавши її з любов'ю, ви побачите в очах своїх близьких море подяки та теплоти після вечері. Подавати страву можна з овочами або легкими салатами.
Інгредієнти
Куряче філе
2 шт.
Картопля велика
4 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Помідор великий
2 шт.
Сметана
100 г.
Яйця
3 шт.
Часник
2 зубчики
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе порізати уздовж волокон на шматочки і кожен гарненько відбити.
02
На деко, застелене фольгою, викласти шматочки філе і за смаком посолити і поперчити.
03
Помідори нарізати кружечками і щільно укласти на філе.
04
В окремій мисці трохи збити яйця виделкою, додати сметану, дрібно нарізану цибулю і натертий часник. Посолити, поперчити і добре перемішати.
05
Картоплю натерти на крупній терці і додати до одержаної консистенції. Знову добре перемішати.
06
Готову масу рівним шаром розподілити зверху на філе з помідорами.
07
Деко поставити в попередньо розігріту до 180°С духовку і запікати до появи золотистої скоринки. Готову страву розрізати на порції і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів