Запіканка з кабачків із вершковим сиром - Image

Запіканка з кабачків із вершковим сиром

Кількість порцій: 8Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Запіканка з кабачків із вершковим сиром є прекрасним вирішенням проблеми сніданку або вечері при низькокалорійному харчуванні. Адже кабачки - це дуже легкі овочі, тому запіканка виходить низькокалорійною. Але незважаючи на всю свою легкість, ці овочі мають величезну корисність. Кабачки багаті калієм, залізом, містять органічні кислоти, вітаміни, каротин. Кабачки можна додавати в дитяче меню, в раціон харчування хворих, що йдуть на поправку, а також людей, які страждають від проблем з травленням. Тому користь від нашої страви буде величезна. Кабачки дають багато рідини, тому запіканка виходить соковитою і без заливки. Посипана сиром запіканка виходить делікатною на смак, з апетитною золотистою скоринкою.

Інгредієнти

Кабачки

2 шт.

Сметана

500 г.

Яйця

4 шт.

Вершковий сир

200 г.

Часник

2 зуб.

Базилік

20 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Кабачки потрібно очистити і нарізати тонкими скибочками, відварити на пару і остудити.

02

Яйця збити зі сметаною, додати розтертий часник і базилік. Посолити і поперчити.

03

Далі необхідно кабачки викласти у форму, змащену маслом, посипати тертим сиром, залити яєчною сумішшю.

04

Випікати в духовці, розігрітій до 180°С 30 хвилин до золотистої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Запіканка з кабачків із вершковим сиром – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua