Сметанне печиво - Image

Сметанне печиво

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

М'яке, смачне і ніжне сметанне печиво - дуже популярна випічка. На її приготування йде зовсім небагато часу, приблизно 40-50 хвилин. А за допомогою сучасних кулінарних пристосувань, таких як блендер, завдання створення випічки спроститися ще більше. Простота випічки підкорює, і приготувавши хоч раз це печиво, зупинитися буде неможливо. Для надання форми можна використовувати різні формочки, або ж сформувати звичайні круглі печенюшки. А якщо захочете зробити печиво ще солодшим - тоді додайте більше цукру. Складного в стравы нічого немає, зате море задоволення вам забезпечено.

Інгредієнти

Масло вершкове

100 г.

Сметана

200 г.

Цукор

150 г.

Борошно

3 ст.

Яйце

2 шт.

Ванілін

1 ч. л.

Розпушувач

1 ч. л.

Горіхи

за смаком

Етапи приготування

01

Вершкове масло збити вінчиком з цукровим піском. Додати яйце і продовжувати змішувати, доки цукор не розчинитися в цій масі. Через сито просіяти борошно. До нього додати розпушувач (для того, щоб печиво було повітряним), ванілін і сіль.

02

З'єднати усі інгредієнти, перемішати і замісити тісто. Тонко розкачати тісто і за допомогою форм видавити печиво.

03

Форму застелити папером для випікання. Викласти печиво, змастити яйцем і відправити випікати 20 хвилин при температурі 180 градусів.

04

Прикрасити можна маком, січеними або цілими горіхами. Або ж присипавши цукром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Сметанне печиво – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua