Рисова каша з гарбузом і яблуками - Image

Рисова каша з гарбузом і яблуками

Кількість порцій: 3Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Коли кулінарна фантазія починає підводити, не шукайте занадто складні рецепти з дорогих делікатесів. Адже вміло скомпонувавши найзвичайніші й доступні продукти, можна одержати вишукану неповторну страву. І ось Вам на допомогу рецепт корисного, поживного і смачного сніданку для Вас і Ваших дітей – молочна рисова каша з гарбузом, яблуками і медом. Така страва – гідний приклад того, як звичайна крупа вигідно перетворилася за рахунок грамотного додавання потрібних інгредієнтів. Всього два простих компонента – і рис, що приївся, розкривається по-новому, набуваючи пікантний кисло-солодкий смак. Рекомендуємо додати в гарнір родзинки, попередньо ошпарені окропом, і будь-які сухофрукти на Ваш смак.

Інгредієнти

Рис

125 г

Молоко

1 л

Гарбуз

250 г

Яблуко

1 шт.

Мед

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Гарбуз очистити, нарізати кубиками.

02

Гарбуз залити водою, варити до готовності й частину подрібнити блендером.

03

Рис промити під струменем холодної води.

04

У воду, в якій варився гарбуз, додати молоко і варити рис 30 хвилин.

05

Яблука очистити і нарізати шматочками.

06

У напівготовий рис додати перетертий гарбуз. Перемішати, додати мед, шматочки яблук і гарбузу, вимкнути вогонь і залишити на 10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв