Риба по-корейськи з овочами - Image

Риба по-корейськи з овочами

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Любите рибу? Приготуйте "Рибу по-корейськи з овочами". Корейці віддають перевагу гострій, пряній їжі з яскравим насиченим смаком. Саме цим пояснюється щедре використання спецій, особливо перцю: червоний перець незмінно присутній в стравах корейської кухні, а у багатьох корейських страв через велику кількість червоного меленого перцю характерний червоно-оранжевий колір. Прикметники "смачний" і "гострий" в корейській мові - синоніми. У корейській кухні широко застосовується коріандр, який надає стравам характерні смак і запах. Важливі інгредієнти традиційних корейських страв - соєвий соус, часник і оцет. Всі перераховані вище компоненти присутні в переліку інгредієнтів цього рецепта.

Продукти для рецепту

Оцет столовий Руна 9% 0,75л
20.90 - 28.50

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

750 мл

Інгредієнти

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

4 ст. л.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

3 шт.

Морква

1 шт.

Часник

5 зубчиків

Спеція Перець духмяний мелений

1 щіпка

Спеція Перець чорний мелений

1/3 ч. л.

Перець червоний мелений Pripravka 20г

1/2 ч. л.

Сіль Єгипет

1/3 ч. л.

Соус соєвий Chong 1л

50 г.

Олія соняшникова салатна 500мл

70 мл.

Спеція Коріандр мелений

1 щіпка

Етапи приготування

01

Нарізати філе шматочками, цибулю - півкільцями. Моркву натерти.

02

Рибу, цибулю і моркву скласти в миску. Залити оцтом, додати сіль, коріандр і перець. Перемішати і дати постояти 15 хвилин.

03

Добре розігріти олію, перелити в рибу, додати часник. Дати постояти 5 хвилин і в кінці додати соєвий соус. Перемішати і дати постояти ще 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв