Куряча грудинка в клярі і сухарях - Image

Куряча грудинка в клярі і сухарях

1

Кількість порцій: 5Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Що робити, коли немає фантазії придумувати щось незвичайне на вечерю? Або ж просто немає сил довго возитися на кухні. У таких випадках варто зробити щось легке, швидке, але щоб при цьому воно було дуже смачне. Одна із таких страв - куряча грудинка в клярі і сухарях. Рецепт настільки простий, що приготувати по ньому може будь-яка господиня, навіть малодосвідчена. Завдяки сухарям, шматочки курки виходять дуже хрусткими і приємними на смак. Таке діткам точно сподобається, не кажучи вже про дорослих. Ця страва - чудовий варіант для тих, хто любить куряче м'ясо за його смак і низькокалорійність. Подавати на стіл цю страву можна з будь-яким соусом або ж з гарніром.

Інгредієнти

Куряча грудка

1 шт.

Панірувальні сухарі

1-2 пачки

Яйця

2-3 шт.

Борошно

150 г.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Грудку розділити на дві частини. Кожну з яких відбити, додати сіль і перець.

02

Далі розрізати її на смужки.

03

Кожен шматочок по черзі умочити в борошно, далі в яйце і сухарі. Смажити на олії. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Куряча грудинка в клярі і сухарях – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua