Пряний марокканський суп із нутом - Image

Пряний марокканський суп із нутом

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Таке чудове перше блюдо може завжди прикрасити й урізноманітнити будь-який сімейний обід. Адже воно багате корисними речовинами, так як приготовлене на основі турецького гороху нут, плоди якого володіють високим вмістом антиоксидантів, білка і важливих для людського організму мінералів, таких як залізо і кальцій. Також нут знижує ймовірність виникнення онкологічних захворювань, гіпертонії, інфаркту і уповільнює процеси старіння шкіри. Такий марокканський суп можна приготувати і на основі овочевого бульйону, тоді він підійде для вегетаріанців. Незважаючи на свою простоту, суп є насиченим, так як виходить досить пряним.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
339.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Стебло селери

2 шт.

Кумин Kamis 15г

2 ч. л.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Бульйон м'ясний Велика ложка 10г

600 мл.

Томати Гурман очищені у власному соку 430г

400 г.

Нут Auchan консервований 425мл

400 г.

Сік лимона John Top 230мл

0,5 шт.

Часник

1 зубчик

Петрушка 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Нагріти олію і обсмажити порізану дрібно цибулю і селеру до м'якості, близько 10 хвилин.

02

Додати кумин і смажити ще хвилину.

03

На вогонь поставити бульйон. У киплячий бульйон додати цибулю, селеру, томати, нут, подрібнений часник і чорний перець, залишити кипіти 8 хвилин. Влити лимонний сік і варити ще 2 хвилини. Додати спеції за смаком, прикрасити зеленню, подавати з лавашем.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Тажин з бараниною та овочами

Тажин з бараниною та овочами

8

1 год 30 хв