
Баклажани по-українськи
Баклажани - дивовижні овочі. Рецептів страв з них кожна господиня знає безліч. Переваги української кухні в тому, що баклажани не піддаються тривалій термічній обробці у великій кількості жиру, а значить, зберігають максимум своїх корисних властивостей. У рецептах баклажани прекрасно поєднуються з іншими овочами. Прикладом тому може служити запропоноване блюдо, в якому баклажани гармонійно поєднуються з болгарським перцем, цибулею і помідорами. Баклажани по-українськи - пісне, ароматне, ситне блюдо на швидку руку. Подавати його краще гарячим, посипавши зеленню.
Інгредієнти
Паста томатна
50 г.
Часник
2 шт.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Бульйон овочевий
100 мл.
Перець болгарський
100 г.
Олія рослинна
4 ст. л.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Помідори
200 г.
Баклажани
200 г.
Етапи приготування
01
Баклажани і помідори очистити від шкірки, нарізати великими шматочками.
02
Цибулю очистити і нарізати скибочками, перець нарізати соломкою.
03
Розігріти сковороду з олією, висипати нарізані овочі, обсмажити, потім влити бульйон, додати подрібнений часник і томатну пасту, посолити і поперчити за смаком, тушкувати протягом 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів