
Човники з кабачка з м'ясом
У кулінарії фарширують все: і перець, і рибу, і навіть яйця. От і ми пропонуємо вам цікавий рецепт (цікавий своїм виглядом і смаком). Це фаршировані кабачки. Благо, їх можна купити в будь-який час і без особливих проблем. Тому ви можете приготувати цю страву, коли вам захочеться. Справа в тому, що фарш ви можете брати будь-який. Курячий - якщо хочеться чогось більш дієтичного, або свинину - якщо хочеться ситної страви. У будь-якому випадку страва виходить дуже ароматною і надзвичайно смачною. А завдяки своєму зовнішньому вигляду ще й презентабельною. Так що вона зійде для будь-якого приводу, що б у вас не намічалося. Воно добре скрасить ваш вечір .
Інгредієнти
Кабачок
1 шт.
М'ясний фарш
100 г.
Помідор
1 шт.
Сир твердий
70 г.
Часник
1 зубчик
Петрушка
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Кабачок помити, обсушити, розрізати вздовж на 2 рівні частини.
02
З кожної половинки вийняти м'якоть. Човники змастити олією, перекласти на деко зрізами вниз і запекти в духовці 15 хвилин при температурі 120°C.
03
Половину м'якоті кабачка подрібнити, обсмажити на соняшниковій олії, додати фарш. Смажити, поки рідина не випариться.
04
Додати подрібнену петрушку, часник, сіль і перець.
05
Човники наповнити фаршем, зверху укласти тонко порізані скибочки помідора і посипати тертим сиром. Запекти 20 хвилин в духовці, розігрітій до 200°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів