
Вареники з гарбузом
Тісто для вареників робиться з пшеничного борошна. Зазвичай воно прісне, але буває і дріжджовим, і на кефірі. Все залежить від того, яка у вас начинка. Але вареники з гарбузом - таку страву ви не пробували точно. І хоча страва така досить сезонна(тільки в період, коли дозріває гарбуз), все ж вам варто спробувати приготувати їх, оскільки вони того варті. Як відомо, в гарбузі дуже багато корисних вітамінів, деякі з яких навіть не зустрічаються більше ні в яких продуктах. Крім того, такі вареники виходять дуже солодкі, вони буквально тануть у роті. А якщо ще їх помазати медом або варенням, то смак вийде просто незабутнім.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст.
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст.
Гарбуз Хоккайдо
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
У миску вбити яйце, вилити воду, додати борошно і сіль. Замісити круте тісто.
02
Очистити гарбуз, натерти на крупній тертці, додати цукор, змішати, залишити на 30 хвилин. Після, гарбуз трохи віджати.
03
Тісто розділити на кілька невеликих шматків, розкачати качалкою, викласти в центр кожного начинку, з'єднати краї.
04
При подачі полити зверху медом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів