Торт "Черемховий" - Image

Торт "Черемховий"

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Всі ми звикли пекти домашні пироги, торти, тістечка, кекси з пшеничного борошна вищого сорту. І не багато хто з нас знає, що існує багато видів, так званого, нетрадиційного борошна. Є гречане, рисове, лляне, мигдальне борошно. Ми ж пропонуємо вам спекти сьогодні торт з черемхового борошна, який так і називається торт "Черемховий". Це дуже цікавий рецепт приготування торту, в якому є свої тонкощі. Торт з черемхового борошна дуже добре підійде для тих людей, які дотримуються дієти. Адже, черемхове борошно в три рази менш калорійне, ніж пшеничне. А ще такий торт відмінно підійде для людей, у яких ослаблений імунітет і нервова система, так як черемхове борошно і в цьому випадку не пасе задніх.

Інгредієнти

Черемхове борошно

1 ст.

Цукор

1 ст.

Борошно

2,5 ст.

Яйца

1 шт.

Розпушувач

1/3 ч. л.

Вершки

200 г.

Вершкове масло

80 г.

Манка

за смаком

Сметана

400 г.

Етапи приготування

01

Черемхове борошно залити склянкою гарячих вершків, ретельно перемішати.

02

Коли маса набухне, додати 1 ст. цукру, яйце, масло, борошно і розпушувач. Перемішати і вилити на деко, посипане манкою.

03

Випікати 30-40 хвилин при температурі 180°С.

04

Для крему потрібно сметану збити з цукром.

05

Готовий корж розрізати навпіл і намастити коржі кремом.

06

Накрити іншим коржем, змастити кремом.

07

Прикрасити торт за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв