Хліб із гарбузовим насінням (рецепт для хлібопічки) - Image

Хліб із гарбузовим насінням (рецепт для хлібопічки)

Кількість порцій: 3Час приготування: 3 годСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Поява такого незамінного приладу як хлібопічка суттєво спростила нам життя, і тепер все залежить від нашої фантазії. Чудовий варіант для випічки - хліб з гарбузовим насінням. Унікальні властивості гарбуза всім чудово відомі, але не менш корисним є гарбузове насіння. Воно здатне очищувати наш організм, видаляти будь-які "засмічення" та внутрішні інфекції. В решті решт ми отримуємо не просто хліб в традиційному розумінні, а виключно корисний продукт, здатний не тільки угамувати голод, а й наповнити нас необхідними для здоров’я вітамінами.

Інгредієнти

Борошно

500 г.

Вершкове масло

50 г.

Вода

300 г.

Дріжджі

20 г.

Цукор

1 ст. л.

Сіль

2 ч. л.

Гарбузове насіння

60 г.

Етапи приготування

01

Оскільки, хлібопічка сама може змішувати інгредієнти, а в подальшому випікати хліб, то для того, щоб його отримати, потрібно у відерце хлібопічки залити по черзі: молоко, після нього мед та оливкову олію, далі насипати борошно та дріжджі.

02

Підготувати гарбузове насіння: обсмажити на сковорідці без масла та наприкінці вкинути до відра хлібопічки.

03

Поставити відро в хлібопічку. Виставити наступні параметри: вага 750 грам, хліб – французький, скоринка – світла. Хлібопічка зробить все сама і через пару годин ви зможете отримати духмяний хліб.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Хліб із гарбузовим насінням (рецепт для хлібопічки) – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua