Сало, запечене в духовці - Image

Сало, запечене в духовці

Кількість порцій: 8Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Всьому світу Україна в плані кулінарії відома, як батьківщина сала. Що всі українці просто жити без нього не можуть. І нехай часто це звучить як сарказм, все таки сало можна приготувати так смачно, як багатьом і не снилося. Наприклад, запекти в духовці. Просочившись соковитим маринадом, сало і саме вийде не сухе, а дуже насичене. Його запікати досить швидко і легко, але зате який у нього смак. Він сподобається навіть тим, хто раніше скептично ставився до цього продукту. До того ж сало - це відмінна закуска до будь-якого гарніру. Напевно, краще страви до звичайної вечері і не придумаєш. Тим більше, що сало зробить будь-який прийом їжі більш насиченим.

Інгредієнти

Сало

1 кг.

Часник

3 зуб.

Лист лавровый

по вкусу

Сіль

150 г.

Етапи приготування

01

Сало нашпигувати часником і лавровим листом.

02

Маринувати в розчині добу - на 150 г. солі 1,5 л. води.

03

Потім покласти сало в рукав для запікання. Рукав зверху проколоти.

04

Запікати 30-40 хвилин при температурі 180°С.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Сало, запечене в духовці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua