
Холодник з ковбасою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
0,5 кг.
Картопля фасована
0,5 кг.
Квас Квас Тарас Хлібний 2л
3 л.
Ковбаса варена Ятрань Столична вищий сорт
300 г.
Цибуля
200 г.
Огірки солені
1 кг.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
200 г.
Кріп 70г
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Промити ретельно буряк. Поклсти його в глибокий посуд, налити трохи води і поставити в мікрохвильову піч. Запікати буряк при потужності 1000 Вт протягом 20 хвилин. Після цього зняти шкірку. Порізати буряк тонкою соломкою.
02
Очистити цибулину і нарізати тонкими півкільцями.
03
Огірки й ковбасу нарізати кубиками.
04
Картоплю відварити в мундирі і порізати на невеликі кубики.
05
Скласти всі овочі в каструлю і залити квасом.
06
Перемішати холодник і посолити. Дати йому настоятися протягом 1 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)