
Салат "Соняшник"
Щоб приготувати салат "Соняшник", не потрібно докладати багато зусиль, головне - це бажання, натхнення зробити незвичайну страву і трохи фантазії, для того щоб красиво прикрасити салат. Саме в оформленні головна незвичайність! На вигляд салат має форму соняшника. У страві досить багато інгредієнтів, але кожен з них доповнює один одного. Наприклад, курка і гриби - це чудове смакове поєднання. Курка ще й багата на білки. Ну, а морква - джерело каротину, який так необхідний для зору. У підсумку отримуємо ситний салат, який стане чудовою прикрасою вашого святкового столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гриби Печериці мариновані по-домашньому
480г
Окіст курячий гриль
200г
Цибуля
1шт
Морква варена 500г
1шт
Яйця курячі Овостар харчові відварні чищені в розсолі 2,44кг 50шт
4шт
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
340г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
300г
Чіпси Pringles зі смаком соусу барбекю 165г
150г
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
100г
Етапи приготування
01
Курячий окіст натерти спеціями «для курки» або ж сіллю з перцем, покласти на сковорідку, обсмажити до готовності і золотистого кольору.
02
Мариновані гриби розрізати навпіл, якщо вони невеликі, і на чверті, якщо вони великі.
03
Відокремити куряче м'ясо від кісточки і нарізати середніми шматочками.
04
Цибулю нарізати дрібними кубиками, яйця - середніми, натерти варену моркву.
05
На широке блюдо необхідно шарами послідовно викладати продукти, кожен змазуючи майонезом (за винятком шару яєць та цибулі). Отже, викладати в такій послідовності: куряче філе, відварна морква, порізані гриби, подрібнена цибуля, яйця і кукурудза.
06
Чорні маслини необхідно порізати половинками і покласти їх, не повністю закриваючи шар кукурудзи. Після цього потрібно викласти по колу тарілки чіпси.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів