
Салат «Панцанелла»
Салат для тих, хто любить смачно і ситно поїсти. Так, в салаті міститься французький багет, отже такий салат може бути і повноцінною стравою. Додавання базиліка і листків салату додасть цій страві вишуканий і незвичайний смак. Салат бере свій початок із Тосканії, а з часом стає популярним і в усьому світі. В інших варіантах, можна додавати й ще овочі: селеру, часник або огірки, а також моцареллу та маслини.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Багет французький 335г
200 г
Помідори рожеві фасовка
200 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г
Салат Грецький
100 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст. л.
Соус Potts' Тайський червоний карі з калганом, тайським базиліком і листям лайма 330г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Поламати хліб на невеликі частини і підсушити в духовці
02
Помідори нарізати великими шматочками, цибулю подрібнити.
03
Для заправки змішати оливкову олію з оцтом, сіллю і перцем.
04
У великій мисці змішати томати, цибулю, подрібнене руками салатне листя і базилік.
05
Викласти салат на тарілку і полити заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)


 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)