Перець солодкий, запечений по-одеськи - Image

Перець солодкий, запечений по-одеськи

Кількість порцій: 10Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вашій увазі пропонується рецепт закуски "перець солодкий, запечений по-одеськи". Якщо ви зібралися всією компанією на природу зробити шашлик в теплий весняний, осінній або літній день не забудьте перед цим удома зробити цей чудовий перець. Ніякі шашлики не будуть такими самодостатніми і смачними, як разом з цими приготованими "перчиками по-одеськи". Взагалі болгарський перець дуже поєднується з м'ясом, але приготований по-нашому рецепту перчик стане справжньою окрасою ваших шашликів і чудовим доповненням, а їх смак надовго залишиться у вашій пам'яті. І вам знову захочеться відчути самобутній і незабутній смак перчиків. Тому не роздумуйте, а прямо вирушайте на кухню готувати їх.

Інгредієнти

Перець болгарський

1 кг.

Перець чилі червоний

1 шт.

Зелень

20 г.

Часник

3 зуб.

Олія рослина

150 мл.

Оцет

50 мл.

Цукор

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Спочатку перець солодкий та чилі покласти на деко, застелене пергаментом, і відправити в розігріту до 200°С духовку. Перед цим перець болгарський порізати на четвертини.

02

Потім зробити маринад. Для цього на розігріту сковороду налити олію, а тоді додати до неї оцет, подрібнений часник і дати суміші закипіти. Після цього відразу вимкнути.

03

Додати до маринаду зелень, сіль, перець, цукор за смаком.

04

Відразу ж після того, як перець буде готовий залити його маринадом та дати охолонути.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Перець солодкий, запечений по-одеськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua