
Омлет із грибами і м'ясним фаршем
Із задоволенням представляємо вам прекрасну страву - це омлет із грибами і м'ясним фаршем. Відмінна і смачна страва стане прекрасним рішенням проблеми сніданку. Страва дуже ситна і корисна. Вона здивує вас своїм насиченим і незвичайним смаком. Після такого ситного сніданку ви будете сповнені сил та енергії. Ваш організм буде готовий на нові звершення з самого ранку. Але знову ж таки ця страва для тих, хто з ранку любить добре поснідати, що, до речі, дуже правильно. Ну а для любителів легких сніданків, дана страва стане відмінною вечерею.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
300 г.
Гриби Гливи
300 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
3 ст. л.
Часник
1 зубчик
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця збити з молоком, ввести потроху борошно, розмішати.
02
Додати фарш, посолити, поперчити. Перемішати. З отриманої суміші на розігрітій сковорідці підсмажити тонкі омлети.
03
Обсмажити гриби з цибулею. Отриману суміш викласти на кожен омлет. Загорнути в рулети, помістити у форму для запікання.
04
Приготувати соус з подрібненого часнику зі сметаною. Змастити соусом кожен рулетик і поставити в духовку на 15 хвилин при температурі 150°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів