
Ледачі кабачки
Хоч страва і називається ліниві кабачки, все таки ж тут одними кабачками не обійдешся. Тут є і рис, і м'ясо, і овочі. Тому страва далеко не легка, як може здатися на перший погляд. Навпаки, вона досить ситна, і її можна подавати як повноцінну страву. Крім того, вона така нехитра, що ви можете спокійно готувати її хоч через день. Всього півгодини часу, а такий смачний обід або вечерю. Її можна подавати зі сметаною, з зеленню або, наприклад, з овочами. Додавайте до її спеції за смаком, щоб збагатити смаковим букетом всю страву. Ви можете навіть брати її з собою на роботу до обіду, бо вона зможе додати вам багато сил і енергії.
Інгредієнти
Цибуля
1 шт.
Морква
2 шт.
Фарш (будь-який)
300 г.
Рис
100 г.
Кабачки
2 шт.
Томатна паста (за бажанням)
2 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити цибулю і моркву в оліі.
02
До цієї суміші додати сирий рис і фарш. Тушкувати протягом 10 хвилин.
03
Кабачок порізати великими шматочками і додати в суміш. За бажанням додати томатну пасту.
04
Тушкувати до того моменту, поки не звариться рис.
05
Додати сіль, перець за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів