Жаренка - Image

Жаренка

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Інгредієнти

Яловичина

500 г.

Картопля

1 кг.

Гриби сушені

50 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Морква

1 шт.

Сметана

4 ст. л.

Томатна паста

1 ст. л.

Борошно житнє

1 ст. л.

Масло вершкове

50 г.

Сіль

за смаком

Олія рослинна

50 мл.

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати середніми шматочками, моркву нарізати скибочками, картоплю і цибулю - кубиками.

02

Кожен нарізаний інгредієнт окремо обсмажити на сковороді в невеликій кількості олії.

03

Гриби необхідно відварити, подрібнити, обсмажити на сковороді з олією.

04

Муку також підсмажити на сковороді, до золотистого кольору.

05

Всі підготовлені і обсмажені продукти викласти в жаровню, залити зверху грибним бульйоном, додати сметану, поставити на вогонь, тушкувати до готовності.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Жаренка – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua