Камбала по-королівськи - Image

Камбала по-королівськи

Кількість порцій: 2Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Про рибу можна говорити нескінченно, але краще її приготувати і подарувати казковий смак незабутньої страви вашим близьким. Наприклад, камбала по-королівськи приведе в захват усіх шанувальників рибних страв. Цей вид риби підійде і тим, хто дотримується дієти, адже білок камбали повністю засвоюється організмом, не перевантажуючи його. Також м'ясо риби сприяє зниженню рівня холестерину в крові. Лимон додасть смаку пікантності і вишуканості, а оливкова олія зробить м'ясо камбали ще ніжнішим. Гілочка розмарину стане не просто прикрасою для страви, а подарує неповторний аромат гармонії і спокою. Насолоджуйтесь!

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
339.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

50 г.

Лайм

1 шт.

Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл

150 г.

Часник Iberica зубчики 100г

4 шт.

Хлібні палички Barbero Гріссіні з розмарином 125г

2 шт.

Сіль морська Kamis в млинку 90г

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Форму для запікання застелити пергаментом, зверху викласти оброблену камбалу.

02

В жабри камбали покласти часточки лимона, навколо риби викласти часник (злегка розчавлений ножем), помідори черрі, свіжий чебрець і розмарин (за бажанням). Посолити та поперчити зверху, рівномірно полити рибу оливковою олією.

03

Щільно загорнути в пергамент, краї закріпити зубочистками. Поставити форму з рибою в духовку на 20 хвилин при температурі 180°C. Викласти рибу на тарілку разом з запеченими черрі, часником (за бажанням), часточками свіжого лимона і гілочками чебрецю.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв