
Деруни з печінки
Деруни з печінки - дуже смачна альтернатива звичайним картопляним драниками. А рецепт приготування настільки простий, що приготувати його може навіть сама недосвідчена господиня. Дуже поживна і корисна страва, особливо для дітей і осіб похилого віку. Печінка містить безліч вітамінів і амінокислот , яких не в інших продуктах. Залізо, цинк мідь, фосфор і калій присутні в ній в легкозасвоюваній формі. Завдяки високому вмісту хрому і гепарину, яловича печінка корисна для осіб, які страждають захворюваннями серцево -судинної системи. Курячі яйця багаті вітамінами і мінеральними речовинами.
Інгредієнти
Картопля
900 г.
Морква
1 шт.
Часник
2 шт.
Печінка яловича
300 г.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Яйце куряче
2 шт.
Борошно пшеничне
3 ст. л.
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю, моркву і часник очистити, натерти на тертці. Печінку і цибулю помити, подрібнити через м'ясорубку.
02
Додати до печінки з цибулею суміш натертої картоплі, моркви і часнику. Перемішати. Додати яйця, борошно, посолити і поперчити. Ретельно перемішати.
03
Смажити на олії на розігрітій сковороді. Подавати зі сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів