Яблучне повидло з апельсином і лимоном у мультиварці - Image

Яблучне повидло з апельсином і лимоном у мультиварці

Кількість порцій: 5Час приготування: 2 год 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Яблука, апельсин, лимон, - якщо раптом ви виявили у себе в холодильнику ці фрукти, у нас є відмінний рецепт приготування повидла в мультиварці. Усього лише три інгредієнти - і дуже смачне частування у вас на столі! І так... Усі продукти під рукою, залишилося тільки їх очистити і покласти в мультиварку, далі справа за технікою. Поки вона готує ви можете створити ще одну апетитну страву. Якщо буде настрій і бажання можна повидло закатати у банки, або, накривши кришкою, поставити в холодильник. Максимум корисних речовин, і натуральність продуктів - в цьому ми твердо упевнені! З радістю пригощайте яблучно-цитрусовим десертом гостей. Безумовно їх оцінка буде висока!

Інгредієнти

Яблука (великі)

5 шт.

Апельсин

3 шт.

Лимон

1/2 шт.

Цукор

500 г.

Етапи приготування

01

Фрукти очистити (яблука, апельсини, лимон) і нарізати кубиками. Скласти в мультиварку, посипати цукром і перемішати. У режимі "тушкування" готувати 2 години.

02

Потім закинути тушковані фрукти у блендер і перетворити в пюре. А далі протушкувати ще 10 хвилин.

03

Дати остигнути і перелити в стерилізовані банки. Або закатати, або закривши кришкою помістити в холодильник.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Яблучне повидло з апельсином і лимоном у мультиварці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua