Італійське шоколадне морозиво - Image

Італійське шоколадне морозиво

Кількість порцій: 6Час приготування: 3 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Італійська кухня здавна славиться своїми десертами. Серед них величезна кількість всіляких рецептів морозива, яке виготовляли ще в Стародавньому Римі. В Італії існують спеціальні заклади, де працюють майстри з виготовлення морозива, і продають його відразу після приготування. Італійське шоколадне морозиво відрізняється низьким вмістом жирів, воно щільне за структурою і тане повільніше звичайного. За бажанням можна додати до нього терту цедру апельсина або лимона, ягоди або шматочки фруктів, горіх або мигдаль, ложку коньяку або вермуту.

Продукти для рецепту

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
60.80 - 79.00

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

950 г

Інгредієнти

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

6 ст.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ст.

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

12 шт.

Шоколад чорний Maxim's 39г

340 г.

Какао-порошок Аромікс 100г

за смаком

Етапи приготування

01

Збити жовтки, вилити в каструлю, додати до жовтків половину молока, всипати цукор.

02

Каструлю поставити на маленький вогонь, нагрівати, постійно помішуючи. Маса повинна бути густою.

03

Зняти каструлю з вогню, постійно помішуючи додати половину молока і половину натертого шоколаду. Перемішати до однорідної маси.

04

Поставити каструлю в холодильник для охолодження.

05

Подрібнити половину шоколаду, додати в масу. Перемішати, перекласти в ємність, покласти в морозилку, перемішуючи кожні півгодини.

06

При подачі посипати зверху какао.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв