Кабачки з помідорами і часником - Image

Кабачки з помідорами і часником

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Відмінний літній рецепт, який підійде для сімейної вечері не тільки в теплу пору року. Це чудовий букет смакових і корисних речовин. Такий мікс овочів приємно порадує вас не тільки завдяки своєму смаку, а й своєю низькокалорійністю. І правда, в кабачках та помідорах ви багато жирів не знайдете, так що таку страву можна сміливо готувати на вечерю. Часник і цибуля додадуть страві особливий аромат, соковитість. Петрушка додасть закінченість страві. Не кажучи вже про головні інгредієнти: кабачки та помідори. Швидка і легка страва порадує вас, особливо якщо подавати її з гарніром. А якщо полити її сметаною - вийде незабутній смак.

Інгредієнти

Кабачки

2 кг.

Помідори

500 г.

Сметана

250 г.

Цибуля

50 г.

Часник

20 г.

Петрушка

50 г.

Олія оливкова

50 мл.

Масло рослинне

50 мл.

Перець

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Кабачки очистити від насіння та нутрощів. Потім нарізати великими шматками, шириною приблизно три – чотири сантиметра. Нарізати помідори на половину меншим розміром, чим кабачки та насікти цибулю.

02

Обсмажити на рослинному та оливковому маслі подрібнену цибулю до м’якості. Додати кабачки та обсмажувати до моменту, поки вони не пустять сік. Зменшити вогонь та додати помідори до отриманої суміші. Потім посолити та повільно перемішувати.

03

Тим часом дрібно нарізати петрушку та очистити часник. Приправити меленим перцем, перемішати та зняти з вогню, після додавання петрушки та часнику. Подавати з холодною сметаною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Кабачки з помідорами і часником – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua