Салат «Панцанелла» - Image

Салат «Панцанелла»

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салат для тих, хто любить смачно і ситно поїсти. Так, в салаті міститься французький багет, отже такий салат може бути і повноцінною стравою. Додавання базиліка і листків салату додасть цій страві вишуканий і незвичайний смак. Салат бере свій початок із Тосканії, а з часом стає популярним і в усьому світі. В інших варіантах, можна додавати й ще овочі: селеру, часник або огірки, а також моцареллу та маслини.

Продукти для рецепту

Багет французький 335г
42.29 - 45.26

Багет французький 335г

335 г

Інгредієнти

Багет французький 335г

200 г

Помідори рожеві фасовка

200 г

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

50 г

Салат Грецький

100 г

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

100 мл

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

1 ст. л.

Соус Potts' Тайський червоний карі з калганом, тайським базиліком і листям лайма 330г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Поламати хліб на невеликі частини і підсушити в духовці

02

Помідори нарізати великими шматочками, цибулю подрібнити.

03

Для заправки змішати оливкову олію з оцтом, сіллю і перцем.

04

У великій мисці змішати томати, цибулю, подрібнене руками салатне листя і базилік.

05

Викласти салат на тарілку і полити заправкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв