
Виноградний торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
125 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
6 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
125 г
Борошно 7 1кг
275 г
Ром Pott 54% 0,7л
20 мл
Лимон
50 г
Виноград
500 г
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
10 г
Мигдаль
150 г
Етапи приготування
01
З вершкового масла, 1 жовтка, 75 г. цукру, борошна, рому і цедри лимона замісити тісто. Отримане пісочне тісто скачати в кулю, загорнути його в харчову плівку і покласти на одну годину в холодильник. У цей час виноград помити, дати йому обсохнути, відокремити від гілочки, розрізати навпіл і видалити кісточки.
02
Збити в піну жовтки з цукром. Мигдаль подрібнити в блендері або кавомолці. Змішати ваніль з мигдалем і жовтками з цукром. Білки збити в пишну стійку піну і додати, не перемішуючи, в суміш мигдалю і жовтків.
03
Розігріти духовку до 180°C градусів. Пісочне тісто розкачати на посипаній борошном поверхні, викласти у форму, зробивши бортики заввишки 3 см. Виноград змішати з мигдалево-яєчним тістом і наповнити ним викладену пісочним тістом форму. Випікати в духовці близько години. За бажанням пиріг можна прикрасити цукровим сиропом і виноградом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)