Курячий суп із пельменями - Image

Курячий суп із пельменями

Кількість порцій: 10Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Здавалося б, немає нічого простішого, ніж відварити пельмені (особливо якщо вони не домашні, а з магазину). Покипіли - і готово. Але навіть таку просту страву як пельмені можна приготувати ще смачніше. Головне, в чому їх варити. Якщо в простій воді, то пельмені будуть звичайні на смак. Але якщо варити їх в бульйоні за нашим рецептом, то виходить дуже насичений смак, який навіть складно передати словами. Адже зварені пельмені в бульйоні мають і смак курки теж. Ви можете подавати їх з салатом або соусом за смаком. А можна з відвареної курки зробити салат і теж подавати всі разом на стіл. загалом, ви можете робити, як вважаєте за потрібне.

Інгредієнти

Курка

1 кг.

Вода

2 л.

Цибуля

1 шт.

Чорний перець горошок

5 шт.

Ниточки шафрану

1 ч. л.

Пельмені маленькі

100 шт.

Сіль

за смаком

Сушена м'ята

за смаком

Етапи приготування

01

Курку помити, обробити і порізати, покласти в каструлю, залити водою. Додати сіль, перець, нарізану цибулю.

02

Ниточки шафрану замочити в гарячій воді на 10 хвилин. Процідити через сито і додати шафранову воду в бульйон до курки. Варити до готовності. Готову курку прибрати з бульйону, бульйон процідити.

03

Зварити пельмені в бульйоні. Готову страву посипати сушеною м'ятою. Курку подати окремо.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв