Український салат "Буковина" - Image

Український салат "Буковина"

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Представляємо вашій увазі прекрасний вітчизняний салат з такою патріотичною назвою "Буковина". Існує безліч рецептів салатів. І всі вони гарні. Важливо тільки визначиться з вибором салату. Так от, якщо ви любитель ситно поїсти, тоді наш салатик "Буковина" точно для вас. Та й до того ж, якщо у вас намічається свято, приготувавши такий салат, ви дуже порадуєте своїх гостей. У першу чергу тому що він досить смачний і ситний. Картошка і ковбаса додадуть салату ситості. Перець чудово освіжить цей ситний смак. А горошок і морквина додадуть пікантності та солодості в наш салат. Ну і зрештою майонез пом'якшить весь смак нашої прекрасної страви.

Інгредієнти

Горошок консервований

100 г.

Ковбаса копчена

100 г.

Майонез

3 ст.л.

Перець солодкий

100 г.

Картопля

2 шт.

Цибуля зелена

30 г.

Морква

1 шт.

Етапи приготування

01

Моркву і картоплю зварити. Зелену цибулю дрібно порізати. Ковбасу нарізати кубиками. Остудити зварені картоплю і моркву, нарізати кубиками. Перець нашаткувати тонкими смужками.

02

У мисці змішати картоплю, моркву, ковбасу і цибулю. Заправити майонезом, ретельно перемішати.

03

Розкласти по порціях, прикрасити зверху перцем і свіжою зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Український салат "Буковина" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua