Свинина в яйці - Image

Свинина в яйці

Кількість порцій: 8Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Не у всіх є час для приготування шикарних і вишуканих трудомістких страв. Але у всіх бувають в житті приводи, щоб приготувати такі страви. Іноді буває так, що є гарний шматок свинини і хочеться зробити що-небудь смачне і святкове, але в той же час і що б просто і легко було готувати. Ось для такого випадку надаємо вам рецепт приготування відмінної страви - свинина в яйці. Зробити свинину в яйці зовсім неважко. Така страва з легкістю впишеться на святковий стіл. Вона дуже ситна, смачна і корисна. З мінімуму інгредієнтів за двадцять хвилин ви зможете приготувати повноцінну страву. Її можна подавати гарячою з овочевим гарніром або в якості закуски холодною.

Інгредієнти

Свинина

800 г.

Яйця

2 шт.

Часник

4 зуб.

Олія

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Збити яйця з сіллю і подрібненим через прес часником.

02

М'ясо нарізати поперек волокон скибочками завтовшки 1-1,5 см. Перемішати з яєчною масою і залишити в холодильнику на 2-3 години.

03

Розігріти сковороду з маслом і обсмажити м'ясо з обох сторін (1-2 хв.).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Свинина в яйці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua