
Шоколадне морозиво
1
Кінець світу настане, коли ви проведете літо без морозива. Без паніки! Переведіть подих та пам'ятайте: METRO подбає, щоб цього не трапилося. Тому немає часу пояснювати — швидше зберігайте рецепт морозива.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вершки Metro Chef ультрапастеризовані 35% 1л
250г
Шоколад екстра чорний Rioba 90% 100г
100г
Молоко Metro Chef 2,5% 1л
350мл
Яйця перепелині Metro Chef 20шт
4шт
Етапи приготування
01
У сотейнику доводимо до кипіння вершки та молоко.
02
Додаємо шоколад та помішуємо віничком до повного розчинення.
03
Збиваємо жовтки з цукром у пишну піну.
04
Тонкою цівкою вливаємо в сотейник яйця.
05
Варимо на повільному вогні до густої консистенції.
06
Отриманий крем переливаємо в глибоку миску і накриваємо харчовою плівкою.
07
Ставимо до морозильної камери мінімум на 2 год. Щоб консистенція морозива вийшла більш м’якою, рекомендовано кожні 20 хв. його перемішувати. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів