
Риба по-корейськи з овочами
Любите рибу? Приготуйте "Рибу по-корейськи з овочами". Корейці віддають перевагу гострій, пряній їжі з яскравим насиченим смаком. Саме цим пояснюється щедре використання спецій, особливо перцю: червоний перець незмінно присутній в стравах корейської кухні, а у багатьох корейських страв через велику кількість червоного меленого перцю характерний червоно-оранжевий колір. Прикметники "смачний" і "гострий" в корейській мові - синоніми. У корейській кухні широко застосовується коріандр, який надає стравам характерні смак і запах. Важливі інгредієнти традиційних корейських страв - соєвий соус, часник і оцет. Всі перераховані вище компоненти присутні в переліку інгредієнтів цього рецепта.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
4 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
3 шт.
Морква
1 шт.
Часник
5 зубчиків
Спеція Перець духмяний мелений
1 щіпка
Спеція Перець чорний мелений
1/3 ч. л.
Перець червоний мелений Pripravka 20г
1/2 ч. л.
Сіль Єгипет
1/3 ч. л.
Соус соєвий Chong 1л
50 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
70 мл.
Спеція Коріандр мелений
1 щіпка
Етапи приготування
01
Нарізати філе шматочками, цибулю - півкільцями. Моркву натерти.
02
Рибу, цибулю і моркву скласти в миску. Залити оцтом, додати сіль, коріандр і перець. Перемішати і дати постояти 15 хвилин.
03
Добре розігріти олію, перелити в рибу, додати часник. Дати постояти 5 хвилин і в кінці додати соєвий соус. Перемішати і дати постояти ще 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів