Рагу із курки з буряковим карі - Image

Рагу із курки з буряковим карі

Кількість порцій: 6Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рагу - це необов'язково тушковані овочі. Можна рагу зробити і більш ситним і різноманітним. Ми вам пропонуємо таке рагу з курки і буряковим карі. Курка робить страву ситною, але не занадто. У ній багато білка і мало жирів, так що таку страву можна робити і на вечерю. Смачно поєднуються з куркою гриби, тому вони теж є в цій страві. Буряк, крім своїх корисних властивостей, надає страві особливий насичений смак, робить її соковитішою. Таке рагу приємно здивує ваших рідних, адже готувати його недовго і досить просто, але при цьому страва дуже смачна, свіжа і приємна. Її насичений аромат зацікавить тих, хто зібрався її спробувати, а смак тільки зміцнить бажання їсти рагу ще і ще.

Інгредієнти

Філе куряче

1 кг.

Буряк

0,5 кг.

Цибуля

1 шт.

Часник

20 г.

Помідори

200 г.

Курячий бульйон

0,3 л.

Петрушка

30 г.

Вершки

100 г.

Паста карі

1 ст.л.

Вершкове масло

50 г.

Рослинна олія

50 г.

Етапи приготування

01

Курку порізати на кубики розміром 1-1,5 см. У глибокій сковороді розтопити вершкове масло і змішати з оливковим, всипати туди карі та додати шматочки курки. Обсмажити до появи на м’ясі коричневої скоринки.

02

Відправити в сковороду до курки дрібно порізану цибулю та гриби, обсмажувати ще дві – три хвилини. Буряк нарізати кубиками трохи дрібніші, ніж курку, і всипати в сковороду. Тушкувати ще близько семи хвилин, помішуючи, щоб не пригоріло.

03

Дрібно насікти часник та відправити разом з цілими помідорами до сковороди та залишити на повільному вогні ще на п’ять хвилин. Коли все протушкується, влити курячий бульйон, довести до кипіння, після чого влити трішки вершків, посолити і тушкувати протягом ще декількох хвилин. За хвилину до готовності додати подрібнену петрушку і погасити вогонь.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв