
Молочні булочки
Багато хто з нас дуже сильно любить здобу. Але на стільки рідко ми її робимо. І в цьому полягає головна помилка господинь. Ми пропонуємо вашій увазі рецепт молочних булочок. Адже жодні витрати часу і сил не варті того задоволення, яке ви відчуєте, коли сядете, щоб розслабитися від повсякденних турбот з чашкою гарячого чаю в руках і м'якою, ароматною булочкою, ще теплою, практично тільки з духовки. Розламнете в тиші цю булочку і вдихнете її такий теплий, домашній аромат. Вмокнете булочку в домашнє варення, зробите ковток гарячого чаю і насолодитеся моментом сьогодення. Сподобалося? Тоді швидше біжіть на кухню і приготуйте молочні булочки!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне Novus вищого гатунку 1кг
300 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
4 г.
Масло вершкове домашнє
35 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
20 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати борошно з дріжджами і сіллю.
02
Розтопити масло.
03
Додати до масла молоко, цукор, яйце. Розмішати.
04
Поступово додати борошно.
05
Замісити тісто. Вимішувати 7 хвилин. Покласти тісто в глибокий посуд, змащений олією. Затягнути харчовою плівкою і поставити в тепле місце для підходу на 1,5 години.
06
Зроблене тісто розділити на 6 частин. З кожної сформувати довгасту булочку. Покласти булочки на деко, вистелене папером для випічки, накрити рушником і залишити підходити 15 хвилин.
07
Потім гострим ножем зробити на булочках надрізи. Випікати при 170°C 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів