Ледачі голубці - Image

Ледачі голубці

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рецепт звичайних голубців запозичений нами з Близького Сходу. Там люблять додавати в страви найрізноманітніші приправи для гостроти і гіркуватості. Без сумніву, страва виходить дуже соковита і смачна. Але і часу на її приготування потрібно чимало. Щоб загорнути кожен голубець, знадобитися довго старатися. оскыльки існують рецепти лінивих вареників чи відбивних, так само можна скоротити час і на приготування лінивих голубців. Інгредієнти знадобляться ті ж, але тільки не потрібно загортати фарш у листя капусти. Все набагато простіше. При цьому не потрібно їх тушкувати, адже ліниві голубці готують у духовці. Котлетки з начинки покриваються ніжною скоринкою. А якщо ще й полити їх соусом або сметаною, то вийде ще смачніше.

Інгредієнти

Капуста

400 г.

Фарш

400 г.

Рис

200 г.

Цибуля

2 шт.

Яйця

1 шт.

Морква

1 шт.

Томатна паста

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Капусту дрібно порізати, ошпарити її кип'ятком і дати постояти п’ять хвилин, щоб вона стала м’якшою. Рис відварити в підсоленій воді.

02

М'ясо прокрутити на м’ясорубці, додати порізану цибулю, рис, капусту, а також яйце. Потім посолити та поперчити. Добре все перемішати.

03

На змащене деко покласти дрібно нарізану капусту. З отриманого фаршу сформувати котлети. Тим часом обжарити цибулю та моркву, додати томатну пасту розбавлену склянкою води.

04

Залити соусом голубці та відправити їх в духовку на 40-60 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Ледачі голубці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua