Галушки із кисломолочного сиру зі шкварками - Image

Галушки із кисломолочного сиру зі шкварками

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Знамениті українські полтавські галушки - вони досить часто фігурують у народній творчості. Чого тільки варті розповіді Миколи Васильовича Гоголя... Читаючи ці цікаві оповідання про життя українського народу того часу, сам мимоволі починаєш занурюватися і уявляти собі в розумі яскраві сцени з побуту того часу. Полтава того часу неможлива без цих самих знаменитих полтавських галушок, рецепт яких ми вам сьогодні маємо честь надати. Ця страва насправді дуже проста у своєму приготуванні, але від цього не менш смачна і поживна. Загалом це справжня українська колоритна народна страва, яку ви зобов'язані спробувати.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

80 г.

Яйце куряче С0 1шт

3 шт.

Вода негазована Аквуля 2л

0,5 ст.

Сіль Єгипет

за смаком

Сир кисломолочний Домашній

600 г.

Шпик По-угорськи охолоджений

100 г.

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Етапи приготування

01

У миску висипати сир, додати сіль та яйця. Ретельно перемішати, сюди ж просіяти борошно, замісити тісто, накрити рушником, дати настоятися 10-15 хвилин.

02

Поставити каструлю з водою на вогонь. У цей час нарізати шпик кубиками, обсмажити на розігрітій сковороді, додати в сковороду нарізану цибулю, смажити 3-4 хвилини до золотистого кольору.

03

Тісто розкачати в ковбаску, нарізати на шматочки, висипати їх у киплячу воду в каструлі, варити поки не спливуть.

04

При подачі, зверху висипати шкварки з цибулею. Можна варені галушки злегка підсмажити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв