Спагеті марінара - Image

Спагеті марінара

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Для цієї страви чим більше різних морепродуктів, тим краще. Блюдо виходить дуже смачне і на вигляд красиве. Спагеті - найпоширеніший вид пасти для рецепта з морепродуктами. Вони рясно приправлені соусом марінара, тому не злипаються і не збиваються в купу, а рівномірно розподіляються в тарілці разом з дрібними морепродуктами. Завдяки високій концентрації кислоти, яка міститься в помідорах, соус може зберігатися дуже довго. В залежності від сорту помідорів соус набуває різні смакові відтінки. Якщо соус приготувати заздалегідь, то на приготування страви піде зовсім мало часу. Це один з найпопулярніших італійських рецептів приготування пасти.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
339.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Цибуля ріпчаста молода

1 шт.

Часник

3 шт.

Морква

1 шт.

Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л

400 г.

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

135 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ч. л.

Приправа Акура рибний бульйон Хондаші 30г

3 ст. л.

Мідії в мушлях Seafood Line варені заморожені 50/70 1кг

12 шт.

Макарони Чумак Спагеті 400г

375 г.

Масло вершкове домашнє

30 г.

Фарш Трісковий Veladis 0,5кг

125 г.

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг

125 г.

Креветки очищені варено-морожені 31/50

200 г.

Часник та петрушка Badia 141,7г

4 ст. л.

Етапи приготування

01

Для приготування соусу, у сковороді розігріти оливкову олію, подрібнити цибулю і моркву, додати їх у сковороду, обсмажити протягом 10 хвилин на середньому вогні, до золотистого кольору.

02

Додати в сковороду подрібнені 2 зубчики часнику, влити консервовані помідори, вилити 125 мл. вина і додати цукор.

03

Довести до кипіння суміш у сковороді, зменшити вогонь, тушкувати протягом 30 хвилин, періодично помішуючи.

04

Розігріти вино, яке залишилося в окремій сковороді, додати подрібнений 1 зубчик часнику, влити рибний бульйон. Додати мідії, закрити сковорідку кришкою, готувати на сильному вогні, періодично струшуючи, готувати протягом 5 хвилин. Наприкінці, викинути мідії, що не відкрилися.

05

Відварити спагеті в трохи підсоленій воді. Злити воду, тримати спагеті в теплі.

06

Розтопити вершкове масло в новій сковороді, обсмажити нарізані кільцями кальмари, шматочки тріски і креветки, протягом 2 хвилин до готовності. Зняти сковороду з вогню, додати соус, який заздалегідь приготований, також додати мідії, петрушку і молюски. Трохи нагріти і змішати зі спагеті.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв