
Салат «Панцанелла»
Салат для тих, хто любить смачно і ситно поїсти. Так, в салаті міститься французький багет, отже такий салат може бути і повноцінною стравою. Додавання базиліка і листків салату додасть цій страві вишуканий і незвичайний смак. Салат бере свій початок із Тосканії, а з часом стає популярним і в усьому світі. В інших варіантах, можна додавати й ще овочі: селеру, часник або огірки, а також моцареллу та маслини.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Багет французький 335г
200 г
Помідори рожеві фасовка
200 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г
Салат Грецький
100 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст. л.
Соус Potts' Тайський червоний карі з калганом, тайським базиліком і листям лайма 330г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Поламати хліб на невеликі частини і підсушити в духовці
02
Помідори нарізати великими шматочками, цибулю подрібнити.
03
Для заправки змішати оливкову олію з оцтом, сіллю і перцем.
04
У великій мисці змішати томати, цибулю, подрібнене руками салатне листя і базилік.
05
Викласти салат на тарілку і полити заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів