
Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом
Рецептів желе, приготовлених за допомогою желатину, існує дуже багато. Завдяки цьому інгредієнту відмінний результат приготування желе гарантований. Головне - правильно використовувати желатин, вірно розрахувати пропорції. Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом - смачний і оригінальний десерт. Переваги цього десерту - оригінальний вид приготованого частування, простота приготування, натуральність і корисність інгредієнтів. А інгредієнти - кефір, молоко, грейпфрути, мигдаль. Крім того, корисний для організму, а конкретно для суглобів, і сам желатин.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кефір Зарог 2,5% 870г
300 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Мармелад Дольки з ароматом грейпфруту
2 шт.
Пелюстки мигдальні Моя Країна 200г
30 г.
Кориця Еко мелена 20г
5 г.
Желатин Добрик 15г
10 г.
Етапи приготування
01
У мисці змішати молоко і желатин, перемішати, залишити на 40 хвилин до набрякання желатину.
02
У підігріту на плиті суміш молока та желатину додати корицю і кефір.
03
Грейпфрут очистити від шкірки, розламати на часточки, очистити кожну від плівки.
04
Розкласти по формочках часточки грейпфрута, посипати мигдальними пелюстками, залити молочно-кефірною сумішшю. Прибрати в холодильник до повного застигання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів