
Яблучні сирники
Безсумніву, сир дуже корисний для організму. Бажано його вживати всім, незалежно від віку, і якомога частіше. Але що робити, якщо звичайні сирники - це вже не така бажана страва для ваших діток? А їсти сир все одно треба. Ось тому, ми вам пропонуємо рецепт змінених сирників - з яблуками. Вони додадуть сирникам особливий кислуватий смак. До того ж не забуваємо і про користь яблук. А разом з сиром - це чудовий мікс смачного сніданку і корисних речовин. Ці інгредієнти чудово підкріплять ваш організм і додадуть сил на цілий день. Подавати сирники можна зі сметаною або медом. До речі про мед. Він, зокрема, теж чимало важливий для організму, особливо в холодні пори року.
Інгредієнти
Яблуко
1 шт.
Знежирений сир
200 г.
Яєчний жовток
1 шт.
Мед
1 ст. л.
Пшеничне борошно
1,5 ст. л.
Вершкове масло
1 ч. л.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Яблуко помити, очистити від кісточок, натерти на крупній тертці.
02
Перемішати до однорідності з сиром, жовтком, медом, пшеничним борошном і дрібкою солі, відставити убік на 10 хвилин.
03
Розігріти на сковороді вершкове масло. Сформувати з тіста невеликі оладки, обсмажувати до красивої золотистої скоринки, подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів