Судак запечений - Image

Судак запечений

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Хто б міг подумати, що ця, на перший погляд, проста страва закріпилася в меню кожної господині. Причому не як буденна страва, а ще й зайняла гідне місце в дієтичному, дитячому і навіть у святковому меню. Те, що риба - це дієтичний делікатес усім давно відомо, але не усі знають, що можна і "смачно худнути" - це звичайно мрія будь-якої жінки, і вона реальна! У складі судака зберігається більше 20 найменувань амінокислот і величезна кількість мінеральних речовин. Тому вживаючи цінну рибку, ви зможете не лише схуднути, але і зміцнити своє здоров'я. Відносно приготування риби, то часу воно займе небагато, що не менш важливо для сучасних жінок.

Інгредієнти

Судак

400 г.

Цибуля

100 г.

Олія

20 г.

Сметана

40 г.

Перець червоний (мелений)

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу очистити і помити. Посолити і зробити ножем глибокі надрізи.

02

Начистити цибулю, обмити і дрібно нарізати. Обсмажити на рослинній олії, посолити і поперчити.

03

У надрізи помістити цибулю, а ту, що залишилася викласти на деко. Зверху укласти нафаршировану цибулею рибу. Готувати в духовці при температурі 180ºС. Запікати судак 30-40 хвилин.

04

Поки готується риба, підготувати соус: змішати сметану і перець. Залити сумішшю рибу і залишити ще 10 хвилин запікатися. Перед подачею нарізати на шматочки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Судак запечений – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua