
Оладки з грушами, мигдалем і корицею
Оладки родом з дитинства. Усі ми прекрасно пам'ятаємо як нам подобалося об'їдатися смачною випічкою зі згущеним молоком. Але у той час ми не знали, що дуже багато видів цих смачних перекусів ми ще не спробували. Пропонуємо надолужити згаяне і насолодитися абсолютно новим видом оладок з грушами, мигдалем і корицею. Звучить смачно і багатообіцяюче. Повірте, очікування виправдаються повною мірою, і більше того, перевершать їх. З усієї різноманітності рецептів приготування оладок, ми зупинилися на цьому. Тому що складно утриматися від соковитої, ніжної смакоти з грушею і прянощами. Відмінне частування для дітей і дорослих.
Інгредієнти
Борошно пшеничне
200 г.
Олія
5 ст. л.
Цукор
100 г.
Крохмаль кукурудзяний
10 г.
Сода
1 ч. л.
Молоко
100 мл.
Лимоний сік
10 мл.
Кориця мелена
1 ч. л.
Груша
3 шт.
Вода
200 мл.
Етапи приготування
01
Для початку груші помити, видалити у фрукті серцевину і нарізати часточками.
02
Сформувати з груші пюре, подрібнивши у блендері. Отримане пюре, змішати з молоком.
03
В окремій посудині змішати цукор, борошно, крохмаль і корицю. У суху суміш влити грушеве пюре, підсипати, погашену лимонним соком соду. Перемішати.
04
Залишити суміш на 20 хвилин, накривши кришкою. Потім додати воду, і помішуючи довести до густої консистенції.
05
У сковорідку налити олію, розігріти і викласти оладки (по 1 ст. л. тіста). Обсмажити до утворення золотистої скоринки.
06
Для прикраси використати мигдалеві пелюстки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів