
Часниковий соус
Всього за 15 хвилин вам під силу приготувати часниковий соус - універсальний помічник на кухні. Ніжний і пікантний соус стане вірним помічником для будь-якого випадку життя. Соус прикрасить смак грінок, сендвіча, картоплі, стейка, курки - гриль і навіть салатів. Також він стане і хорошою намазуванням на хліб. Плюс до всього - часник відомий своїми корисними властивостями. У холодну погоду він захистить вас від недуг і вірусів, а також прискорить кровообіг, що добре позначиться на стані шкіри, волосся, нігтів і всього організму в цілому. Часник також дуже хороший афродизіак і робить будь-яку страву ще смачнішою. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Масло вершкове
1 ч. л.
Борошно пшеничне
1 ст. л.
Бульйон
100 мл.
Часник
1 шт.
Сіль
за смаком
Оцет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Обсмажити вершкове масло з борошном на сковороді на середньому вогні. Додати бульйон. Посолити та ввести оцет.
02
Потім часник товкти в ступі. Додати його до соусу. Варити соус в невеликій каструлі на слабкому вогні протягом 10 хвилин, постійно помішувати при цьому.
03
Соус універсальний - можна подавати з відвареним м'ясом, рибою або птицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів