Заливний короп по-угорськи - Image

Заливний короп по-угорськи

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Вечеря

Скільки ж існує страв угорської кухні. Незліченна кількість і всі вони неймовірно вишукані і божественно смачні. Сьогодні порадуйте вашу сім'ю відмінною угорською стравою і приготуйте заливний короп по-угорськи. Багато хто не визнає цю рибу, як цінний кулінарний експонат через її кістлявість і трошки болотний запах. Але правильно приготувавши і додавши потрібні овочі та прянощі в страву з коропа, ви долучите цю рибу до самої вищої ліги. М'ясо коропа виходить дуже соковитим, ніжним, солодкуватим і неймовірно смачним. Всі види перцю і помідори, які присутні в даній страві роблять короп ще більш ніжним і ароматним. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Короп

3 кг.

Помідори

220 г.

Цибуля ріпчаста

300 г.

Перець червоний солодкий

50 г.

Перець зелений солодкий

300 г.

Сіль

30 г.

Етапи приготування

01

Короп очистити і випатрати. Відрізати голову і розділити по хребту на дві філейні половини без реберних і хребетних кісток.

02

З голови, хребта, плавця, ікри або молоки риби з нарізаною кільцями цибулею, сіллю і червоною паприкою зварити міцний бульйон.

03

Додати нарізаний перець і помідори. Бульйон варити 1 годину на слабкому вогні. Потім філе розрізати на порції по 150 г., скласти в бульйон і проварити.

04

Шматки риби скласти в глибоке блюдо і залити їх бульйоном, процідженим через сито. Охолодити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв