
Варення-желе з яблук
Пропонуємо вам приготувати варення-желе з яблук. Особливістю приготування даного варення є те, що його потрібно варити до загустіння, до тих пір поки варення не буде розтікатися. Таке варення вийде дуже і дуже смачним і густим. Та що вже там говорити про смак домашнього яблучного варення. Напевно, всі пробували і не можуть забути смак домашнього яблучного варення. А якщо його намазати на домашню білу булочку і запити чайком - це класика жанру. Щоб насолодитися взимку таким задоволенням вам зараз просто необхідно приготувати це варення. А які гарні виходять пиріжки з такою начинкою із яблучного варення. Будьте впевнені, пиріжки з такою яблучною начинкою будуть справжніми ласощами для вашої родини.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 кг.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 кг.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
500 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Яблука нарізати часточками і скропити лимонним соком.
02
Яблука залити водою і варити під кришкою на маленькому вогні 20-30 хвилин.
03
Відкинути яблука на сито. Відвар процідити і додати цукор. Добре перемішати.
04
Варити яблука з цукром до загусання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)