
Згущене молоко "Домашнє"
Напевно, у багатьох згущене молоко асоціюється зі смаком дитинства. Коли мама приносила з магазину баночку смачного і дуже солодкого, навіть занадто, згущеного молока. Якщо цей смак вас не покидає до сих пір, то ви можете балувати себе таким десертиком хоч щодня. Рецептом приготування його в домашніх умовах ми поділимося! До того ж там і зусиль особливих докладати не потрібно - все зводитися до того, щоб підігріти молоко з цукром. 15 хвилин - і ваші рідні в захваті від солодкого смаку дитинства. До того ж згущене молоко часто важливий інгредієнт в тортах і пирогах. Тому рецепт його приготування як ніколи доречний.
Інгредієнти
Цукрова пудра
500 г.
Молоко
375 мл.
Масло вершкове
40 г.
Етапи приготування
01
Взяти каструлю з високими стінками. Вилити в неї молоко, просіяти цукрову пудру і додати вершкове масло.
02
Поставити на слабкий вогонь до розчинення масла і пудри. Після чого поставити на середній вогонь і після закипання варити протягом 10 хвилин, постійно помішуючи.
03
Перелити в банку, дати охолонути і залишити на ніч у холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів