Омлет із грибами і м'ясним фаршем - Image

Омлет із грибами і м'ясним фаршем

Кількість порцій: 3Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Із задоволенням представляємо вам прекрасну страву - це омлет із грибами і м'ясним фаршем. Відмінна і смачна страва стане прекрасним рішенням проблеми сніданку. Страва дуже ситна і корисна. Вона здивує вас своїм насиченим і незвичайним смаком. Після такого ситного сніданку ви будете сповнені сил та енергії. Ваш організм буде готовий на нові звершення з самого ранку. Але знову ж таки ця страва для тих, хто з ранку любить добре поснідати, що, до речі, дуже правильно. Ну а для любителів легких сніданків, дана страва стане відмінною вечерею.

Інгредієнти

Яйця

5 шт.

М'ясний фарш

300 г.

Гриби

300 г.

Молоко

100 мл.

Борошно

2 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Сметана

3 ст. л.

Часник

1 зубчик

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Яйця збити з молоком, ввести потроху борошно, розмішати.

02

Додати фарш, посолити, поперчити. Перемішати. З отриманої суміші на розігрітій сковорідці підсмажити тонкі омлети.

03

Обсмажити гриби з цибулею. Отриману суміш викласти на кожен омлет. Загорнути в рулети, помістити у форму для запікання.

04

Приготувати соус з подрібненого часнику зі сметаною. Змастити соусом кожен рулетик і поставити в духовку на 15 хвилин при температурі 150°С.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Омлет із грибами і м'ясним фаршем – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua