
Римський суп
В обід тільки й розмов про цей суп. Гарячий, точнісінько такий, як у Римі, ще й із хрусткою скоринкою багета на додачу. Трьома словами: зберігай наш рецепт.
Інгредієнти
Сир плавлений «Дружба» Metro Chef
2шт
Бульйон курячий
600мл
Багет білий
12шт
Цибуля ріпчаста
2шт
Часник
4 зубчики
Оливкова олія METRO Chef Extra Virgin
4ст. л.
Сіль METRO Chef харчова
за смаком
Перець чорний мелений METRO Chef
за смаком
Етапи приготування
01
Дрібно нарізаємо цибулю та часник. Обсмажуємо їх.
02
Додаємо на пательню попередньо нарізаний багет.
03
Перекладаємо грінки з цибулею в керамічний горщик.
04
Зверху посипаємо натертий на великій тертці плавлений сир.
05
Вливаємо гарячий бульйон.
06
Ставимо в духову піч на 7–10 хвилин до розчинення сиру. Солимо і перчимо. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів