
Тортилья із картоплею та солодкими перцями
Зовсім простий рецепт оригінальної, смачної, легкої і швидкої страви. Тортилья - це національна іспанська страва. Фактично - це товстий пишний омлет з овочами (в основному це картопля і помідори). Тортилья - це досить дієтична і, в той же час, поживна страва, яка за зовнішнім виглядом нагадує торт. Начинку можна варіювати за смаком. У вигляді начинки можна додати як овочі та гриби (брокколі, кукурудзу, шампіньйони, білі гриби, помідори, морква, кольрабі), так і м'ясні вироби (ковбасу, сосиски, бекон, курку інше) або сири (м'які, творожні, тверді). Тортилья чудово підійде для будь-якого прийому їжі: сніданку, обіду чи вечері.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Картопля фасована
500 г.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
50 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
8 шт.
Петрушка 70г
40 г.
Етапи приготування
01
Помити, очистити картоплю і нарізати тонкими скибочками. Солодкий перець помити, видалити насінну коробку й нарізати тонкими кільцями або півкільцями. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати тонкими півкільцями.
02
Духовку розігріти до 180°C градусів. У сковороді розігріти оливкову олію. Додати в сковороду картоплю, перець і цибулю. Додати сіль, перець, накрити кришкою і тушкувати близько 15 хвилин.
03
Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати. У мисці збити яйця з петрушкою. Вилити яєчну суміш в сковороду з овочами і трохи перемішати. Покласти сковороду в духовку і запікати близько 10-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів