
Торт "Черемховий"
Всі ми звикли пекти домашні пироги, торти, тістечка, кекси з пшеничного борошна вищого сорту. І не багато хто з нас знає, що існує багато видів, так званого, нетрадиційного борошна. Є гречане, рисове, лляне, мигдальне борошно. Ми ж пропонуємо вам спекти сьогодні торт з черемхового борошна, який так і називається торт "Черемховий". Це дуже цікавий рецепт приготування торту, в якому є свої тонкощі. Торт з черемхового борошна дуже добре підійде для тих людей, які дотримуються дієти. Адже, черемхове борошно в три рази менш калорійне, ніж пшеничне. А ще такий торт відмінно підійде для людей, у яких ослаблений імунітет і нервова система, так як черемхове борошно і в цьому випадку не пасе задніх.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.
Борошно 7 1кг
2,5 ст.
Яйца перепелині Чарівний Птах елітні 30шт
1 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1/3 ч. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 г.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Манка Auchan середнє зерно 500г
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
400 г.
Етапи приготування
01
Черемхове борошно залити склянкою гарячих вершків, ретельно перемішати.
02
Коли маса набухне, додати 1 ст. цукру, яйце, масло, борошно і розпушувач. Перемішати і вилити на деко, посипане манкою.
03
Випікати 30-40 хвилин при температурі 180°С.
04
Для крему потрібно сметану збити з цукром.
05
Готовий корж розрізати навпіл і намастити коржі кремом.
06
Накрити іншим коржем, змастити кремом.
07
Прикрасити торт за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів